Úspěch Vašeho podnikání nemusí být

LOTERIE nebo NÁHODA.

Vím jak Vám pomoct.

Profiprodej

zpět na přehled…

Práca nie je zajac, neujde

Práca nie je zajac, neujde

Kategoria: Efektívne organizovanie času

Som si istý, že už ste spomínané porekadlo počuli hodne krát. Je v tom kúsok pravdy. Práca skutočne NIE JE zajac! :)) Ale o pointe tohoto pravidla by sa dalo polemizovať. A čím ste v štruktúre firmy vyššie, tým viac ste na spomínané porekadlo alergickí. Alebo sa mýlim? :)

Každá vec ktorú je potrebné vyrobiť, alebo služba, ktorú je treba dodať, si vyžaduje určité množstvo času. O tom žiadna. Ale prečo niekomu trvá natrieť chlieb maslom 20 minút? Prečo niekto spotrebuje 3 hodiny času na niečo, čo niekto iný v pohode urobí za 10 minút?

Bol som svedkom humornej situácie, kedy šéf zadal svojmu zástupcovi jednoduchý úkol-vytlačiť, zoradiť, zopnúť a pripraviť na podpis zmluvu so zákazníkom. Keď mal zástupca úkol hotový, priniesol tú zmluvu šéfovi na podpis. Malo to len drobnú chybu. Vytlačené to bolo, ale nebolo to zoradené, ani zopnuté. Tak ho s tým šéf poslal naspať, nech to dokončí. Keď sa vrátil, nebolo to zase zopnuté, tak znova dokončiť. Tretí krát šéf zistil, že tam nie je miesto na podpis pre neho, lebo ho tam samozrejme jeho zástupca zabudol pridať. Celé to pozorovať bolo pre mňa moc humorné, ale pre toho vedúceho značný trapas.

Iným príkladom bolo obchodné oddelenie v jednej firme na výrobu elektrických garážových vrát. Keď som otvoril dvere, taký neporiadok som ešte nevidel. Zmluvy po zemi, propagačné materiály všade kam sa len dali položiť, po monitoroch polepené lístočky s odkazmi, na stoloch „zorganizovane“ kôpky všehochuti a ako koruna nástenka polepená nechutnými kreslenými vtipmi na adresu zákazníkov. Objednali by ste si u takejto firmy dvere na Vašu garáž, ktoré potrebujete v jasne dohodnutý termín so stavebnou firmou, ktorá ich má montovať?

ČAS SÚ PENIAZE. A PRETO SCHOPNOSŤ ROBIŤ VECI RÝCHLO A KVALITNE ZARUČUJE FIRME ZISK!!!

Sledovanie niektorých „odborníkov na čas“ pri ich práci je niekedy až nervy drásajúce a môže byť zdrojom zkazenej nálady na celý deň. Na druhej strane, prizeranie sa špickovému a zručnému remeselníkovi na ruky je balzám na dušu, ako labutie jazero v divadle.

Kto by nechcel robiť veci rýchlejšie? Kto by sa nechcel dopracovať k výsledku za kratší čas? Existuje päť vecí, ktoré plytvajú časom na produkciu. Míňajú firme veľké peniaze, ktoré by sa dali použiť na odmeny pre extrémne šikovných zamestnancov, alebo na rozvoj firmy.

 Bez znalosti týchto 5 veľmi nenápadných, ale kľučových vecí v spotrebe času na produkciu je snaha robiť veci rýchlejšie vopred prehraná. Dalo by sa povedať, že ak týchto 5 vecí nepoznáte a tlačíte na produkciu, výsledkom je ešte väčšie plýtvanie časom.

CHCETE POZNAŤ 5 VECÍ KTORÉ PLYTVAJÚ ČASOM NA PRODUKCIU?

CHCETE MAŤ VIACEJ PEŇAZÍ S MENŠOU NÁMAHOU?

CHCETE BYŤ RÝCHLEJŠÍ A VYHRAŤ ZÁVOD NAD KONKURENCIOU?

CHCETE MAŤ VIAC HOTOVEJ PRÁCE A ZBYTOK ČASU VENOVAŤ RODINE ALEBO ZÁBAVE?

VY, ČO MÁTE ODVAHU A TRÚFATE SI ZAVOLAJTE HNEĎ A SPOLOČNE SA DO TOHO PUSTÍME!!!!!

Martin Gajdoš - kouč a konzultant

Pozrite si kratke video o tom co robim!
Referenčné videá od mojich úspešných klientov.

www.profiprodej.eu
GSM +420 736 509 221
e-mail: gajdos@profiprodej.eu

Máte zájem o více informací?

Domluvme si nezávaznou schůzku!

Kontaktujte mě

Co o mě říkají klienti?

Přečtěte si to přímo od nich!

Reference