Úspěch Vašeho podnikání nemusí být

LOTERIE nebo NÁHODA.

Vím jak Vám pomoct.

Profiprodej

zpět na přehled…

Človek ktorý je úspešný

Človek ktorý je úspešný

Kategoria: Efektívne organizovanie času

Kto by nechcel byť úspešným? Je to niečo, čo motivuje asi každého človeka, nezáleží na farbe pleti alebo rase. Samozrejme, môžeme hovoriť o rôznej stupnici úspechu. Keď niekto zarába 20 tisíc za mesiac, môže to byť pre neho úspech ako hrom. No pre iného toto samé môže byť úplné fiasko.

Je dnes hodne smutným faktom, že úspech človeka je často meraný množstvom peňazí na účte, alebo veľkosťou domu ktorý vlastní. Skutočne úspešní ľudia ale sami dobre vedia, že úspech je niečo úplne iné a veci spomínané vyššie sú len sprievodným javom. Stretol som hodne ľudí, ktorí majú vlastné firmy, veľké domy a veľa peňazí. Ale snívajú o jedinom krásnom a bezkonfliktnom dni so svojimi deťmi či manželkou.

Nie je to tak dávno, čo som mal konzultáciu v jednej firme a prišla reč na tému úspechu. Riaditeľ tej spoločnosti mal zásadu, že ak chce byť niekto v jeho firme úspešným, musí si vedieť udržať pracovné miesto tým, že má výsledky. Skutočne múdre pravidlo!

Dalo by sa povedať, že úspech je cesta vydláždená schopnosťou mať výsledky nie len v práci, ktorú človek robí ako zamestnanie, ale kdekoľvek. Záhradník, ktorý je schopný vypestovať chutné, krásne a voňavé jablká je úspešný. Predajca, ktorý nosí toľko hodnotných objednávok, že jeho šéfa ani nenapadne ho vyhodiť, je úspešný. Akvárium akvaristu, ktoré je krásne porastené rastlinami a plávajú v ňom zdravé a vitálne ryby, je úspešný. Šéf, ktorý so svojím týmom splní plán každý mesiac, alebo ho ešte prekoná, sa nemusí báť o svoje miesto.

Ako však dosiahnúť stav, kedy je jedno do čoho sa pustíte, všade ste schopní mať výsledky? Je niekoľko faktorov, ktoré na toto priamo vplývajú. Videl som mnoho otrávených predavačiek, mnoho znechutených automechanikov a ešte viacej frustrovaných vedúcich z toho, akých majú podriadených a akú „strašnú“ prácu to vlastne musia robiť.

SCHOPNOSŤ MAŤ VÝSLEDKY A PRACOVAŤ S RADOSŤOU SÚ NEODDELITEĽNOU SÚČASŤOU ÚSPECHU!

Keď nový človek príde do firmy, často premýšľa o tom, ako to urobiť, aby bol úspešným práve v tejto firme. Aj jeho šéf často premýšľa o tom, ako to má urobiť, aby sa tento človek čo najrýchlejšie zaškolil a odvádzal skvelé výsledky. Určite premýšľa aj nad tým, čo má robiť, aby o pár týždňov či mesiacov nemusel zase podpisovať výpoveď a hľadať „horúcou ihlou“ náhradu.

Tak ako existuje recept na chutný a voňavý chlieb, tak existuje aj „recept“ na úspech. Je jedno, na akej pozícii vo firme ste, akú prácu robíte. Predpokladov na úspech je len zopár a nie je ťažké ich vymenovať. Úspešní ľudia ich vedia a majú ich v krvi.

CHCETE BYŤ ÚSPEŠNÍ AJ VY?

CHCETE SI SKRÁTIŤ CESTU K VÝSLEDKOM A NEROBIŤ ZBYTOČNÉ CHYBY?

CHCETE POZNAŤ A OSVOJIŤ SI TÝCH PÁR PRAVIDIEL ÚSPECHU?

CHCETE MAŤ VÝSLEDKY V ČOMKOĽVEK DO ČOHO SA PUSTÍTE?

VY, ČO MÁTE ODVAHU A TRÚFATE SI, ZAVOLAJTE A SPOLOČNE TO ZVLÁDNEME RÝCHLEJŠIE!!!!!

 

Martin Gajdoš - kouč a konzultant

Pozrite si kratke video o tom co robim!
www.profiprodej.eu
GSM +420 736 509 221
e-mail: gajdos@profiprodej.eu

Máte zájem o více informací?

Domluvme si nezávaznou schůzku!

Kontaktujte mě

Co o mě říkají klienti?

Přečtěte si to přímo od nich!

Reference